• Stefan
  • Steff
  • Michael
  • Bert
  • Niels
1 jaar geleden
3676
min
  • Server management
  • Proximus
  • Firewall
  • Call Connect
  • Webdesign

Een stevige IT-backbone voor verzekeringskantoor Fiducias

Een stevige IT-backbone voor verzekeringskantoor Fiducias

Dicht bij de klant en altijd bereikbaar. Een ultrapersoonlijke aanpak waarmee verzekeringskantoor Fiducias uit Mol al jaren het verschil maakt voor particulieren en kleine ondernemingen. In een sector in verandering is hier een oerdegelijke en solide speler aan zet, IT-gewijs en digitaal klaar voor morgen. En daar zit CMC IT & Telecom voor iets tussen.

Samenwerken in vertrouwen en zekerheid bieden – het zit vervat in de naam Fiducias en het team maakt het waar. Als klant wil je graag eerlijk advies als het aankomt op verzekeringen. Dat geldt ook voor de diensten die ze leveren als kredietmakelaar met het oog op een geschikte hypotheek. Als geen ander weet Fiducias dat je een stevige IT-backbone moet hebben om zorgeloos te kunnen ondernemen en groeien. Bij CMC zijn we dankbaar en blij dat wij over hun IT en telecom mogen waken.

IT all the way

De eerste kennismaking? Lang geleden, toen zaakvoerder Rudy Mangelschots op zoek was naar een partner voor zakelijke telefonie. Een verhuis en een nieuw bedrijf verder, zijn CMC en Fiducias nog steeds verbonden en dat sterker dan ooit.

“Onze samenwerking kan je heel ruim zien”, vertelt Rudy. “Hardware, telefooncentrale in de Cloud, mobile devices, beheer en onderhoud van onze server, beveiliging van pc’s… voor onze volledige IT-infrastructuur kunnen we op hen rekenen. Ze ondersteunen, stroomlijnen en optimaliseren. Een heel positief verhaal dat we graag nog lang verderzetten. We staan ook altijd open voor vernieuwing, als dat onze efficiëntie kan verhogen.”

Quote Voor onze volledige IT-infrastructuur kunnen we op CMC rekenen. Ze ondersteunen, stroomlijnen en optimaliseren.

Centraal wachtwoord- & handtekeningbeheer

Soms is het nodig om je digitale niveau verder te boosten. Dat kan doelgericht en met de juiste technologie voor een performantere en veiligere werkomgeving. Bij CMC adviseren we onze klanten proactief over de mogelijkheden. Zo koos Fiducias recent voor Password Manager ter verhoging van hun security level en voor een Centraal Handtekeningbeheer.

Rudy Mangelschots: “Ontelbare paswoorden die we na verloop van tijd altijd weer moeten aanpassen. Dat is nu verleden tijd dankzij de CMC Password Manager. Het team heeft ons een oplossing geboden om al onze gebruikersnamen en wachtwoorden veilig op te slaan op één centrale locatie. Multifactor authenticatie, geautomatiseerde wachtwoordrotatie, een digitaal dashboard voor eenvoudig beheer… deze tool heeft ons leven fameus vereenvoudigd.”

Ook het CMC Centraal Handtekeningbeheer bracht meer werkcomfort. “Daarmee kunnen wij de e-mailhandtekeningen van een organisatie ontwerpen en centraal beheren, ongeacht de gebruikte Microsoft-technologie en dat voor een vast en laag tarief per maand. Controle over de handtekeningen van alle mailboxen is zo heel handig en er zijn altijd nog aanpassingen per gebruiker mogelijk”, vult Tom Dillen van CMC aan.

Quote CMC is de ideale sparringpartner om toekomstige uitbreiding aan onze IT-infrastructuur vlekkeloos te supporteren

Webdesign als kers op de taart

De recentste realisatie? Een nieuwe website voor Fiducias, door de CMC webdevelopers. “Een logisch gevolg van het prettige partnership”, geeft Rudy aan. “CMC doet namelijk ook aan webontwikkeling en toen we daarvoor rond de tafel gingen zitten, hebben ze ons meteen een voorstel op maat geboden. Dat voelde goed. Het resultaat zie je vandaag online. Warm en toegankelijk, echt zoals we zijn.”

Hier stopt het niet. Bij CMC blijven we ons engageren om de bedrijfscontinuïteit van Fiducias te garanderen met een toegewijde IT-service. Via remote management monitoren en patchen we alle vitale ICT-functies en systemen, 24/7.“Als we een vraag hebben, worden we heel snel geholpen. Indien CMC zelf een issue opmerkt dan laten ze het ons weten en lossen ze het proactief en preventief op. Dat geeft echt gemoedsrust”, besluit Rudy.