Controleer wat binnenkomt en buitengaat

Secure networking met Firewall

Malware, phishing, hacking, … Veilig werken in een digitale omgeving is niet vanzelfsprekend, zeker niet in een tijd waarin we massaal telewerken en 24/7 bereikbaar zijn. Cybercriminelen een stapje voor zijn, onze IT specialisten weten hoe dat kan.

Fortinet
Watchguard
Meer info? Contacteer ons

Bescherm wat van jouw is

Als zaakvoerder heb je controle over je eigen omgeving, maar niet over de thuisomgeving van je medewerkers, wat in tijden van telewerken wel eens problemen geeft. That’s where we come in. CMC probeert je aan netwerkzijde zoveel mogelijk stabiliteit te bieden. We zorgen voor de juiste firewalls om je toestellen, applicaties én medewerkers te beschermen.

Volledige transparantie en bescherming

Volledige transparantie en bescherming

Stop ransomware, command-and-control-aanvallen en andere verborgen bedreigingen met SSL-inspectie (inclusief TLS 1.3) en geautomatiseerde bescherming tegen bedreigingen.

Build-in SD-WAN

Build-in SD-WAN

SD-WAN of een software-defined wide area network vereenvoudigt het beheer en de werking van een WAN door de netwerkhardware los te koppelen van het besturingssysteem.

Het aantal cyberaanvallen op bedrijven stijgt jaar na jaar. Niemand blijft gespaard.

84%

84% van de SMEs is niet uitgerust om te herstellen van een cyberaanval

43%

43% Van de cyberaanvallen zijn gericht op kleine bedrijven

Veilig online met Multi Factor Authenticatie

Thuiswerk is het laatste jaar in een stroomversnelling gekomen. Jammer genoeg zijn cyberaanvallen in 2021 ook gestegen met 37% t.o.v. 2020. Maar liefst 81% van die inbreuken zijn te wijten aan onveilige wachtwoorden.

MFA of Multi-factor Authentication wordt steeds vaker uitgerold. Via deze methode verifiëren we de authenticiteit van je werknemers op meer dan één manier. Door meerdere factoren te combineren, wordt de toegangscontrole aangescherpt. Geen overbodige luxe nu iedereen bedolven wordt onder de phishing mails. Zijn wachtwoorden toch gelekt, kunnen we dat op deze manier opvangen.